ImageOntwerpen én bouwen

Online aanwezig zijn is niet genoeg. Laat Van Toethen én Blaesen ervoor zorgen dat het bedrijf positief opvalt op het web. Er worden betaalbare websites op maat ontworpen en gebouwd. Maar wij doen meer: de hosting van uw website kan worden verzorgd, verkeer genereren naar uw website middels 'webvertising' en een nieuwe of bestaande website kan worden geanalyseerd en aangepast onder het motto van 'zoekmachine optimalisatie'.

ImageFunctioneel én stijlvol

Er worden bij Van Toethen én Blaesen functionele en stijlvolle websites met de eindgebruiker [uw klant] als uitgangspunt ontworpen en gebouwd. Bouwstenen zijn: intuïtieve navigatie, laadsnelheid, gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak. Daarbij is tevens het screenen van de inhoud van uw website van groot belang. Niet alleen om de bezoeker te boeien, ook Google kent uw website op basis van de inhoud importantie [en dus vindbaarheid] toe.

Imageonderhouden én beheren

Voor het onderhouden én beheren van uw website heeft Van Toethen én Blaesen een flexible en betaalbare oplossing voor u: vteb cms [Powered by Joomla!]. Dit content management systeem biedt u de mogelijkheid om de inhoud van de site overal zelf online bij te kunnen houden. Tevens is het eenvoudig (lees: betaalbaar) en onbegrensd (lees: flexibel) uit te breiden met gewenste modules als nieuwsbrieven, webshop, fotogalleries, etcetera.

Imageverzenden én verkopen

U wilt uw bestaande relaties of geïnteresseerden laten abonneren op een eenmalige of periodieke digitale nieuwsbrief? U heeft een webshop en wilt uw klanten per mail informeren over de nieuwste producten of aanbiedingen? Een groots evenement in het vooruitzicht en u wilt uw relaties digitaal uitnodigen? Welke toepassing u ook wenst: wij weten van toethen én blaesen.

ImageBetrouwbaar én betaalbaar

Standaard bieden wij 1 webhosting pakket voor 1 scherpe prijs die voor ieder gemiddeld bedrijf passend is [andere pakketten zijn op aanvraag mogelijk]. Het totaalbedrag, zonder verdere verborgen kosten, voor 1 jaar hosting bedraagt 99 euro. In het pakket zijn onder meer inbegrepen: eigen domeinnaam, webruimte, mailadressen, spamfilter, virusscanner, gebruiksvriendelijk controlepaneel, webmail en statistieken, dagelijkse backups.

ImageGezocht én gevonden worden

Zoekmachine optimalisatie zorgt voor een hogere score van een website bij de zoekmachines. Het doel is dat u zo veel mogelijk relevante bezoekers op uw website krijgt via topposities in de zoekresultaten. De optimalisaties zijn op meerdere wijzes te verkrijgen, waarbij de voornaamste zijn: optimale techniek en structuur, relevante en actuele inhoud en een hoge linkpopulariteit. Van Toethen én Blaesen kan de optimalisatie uiteraard voor u uitvoeren.

ImageOntwerpen én Plaatsen

U wilt meer bezoekers op uw website en niet alleen van Google, Binq of een andere zoekmachine afhankelijk zijn? Laat Van Toethen én Blaesen helpen uw site op de juiste sites onder de aandacht brengen middels betaalde of onbetaalde links of bijvoorbeeld een opvallende campagne. Niet alleen het ontwerp kan worden verzorgd, ook uw plaatsingen kunnen in een vrijblijvend media-advies aan u worden voorgelegd.

It seams that module Activation (mod_jstats_activate) is not installed correctly. Please refer to JoomlaStats extension installation problem page.